24 Haziran 2010 Perşembe

...rıleyşınşip vid riyıl layf'z imacıneyşın


Arkadaş olmamanız gereken biriyle tesadüfen tanıştıysanız ve elinizde olmadan bu muhabbet arkadaşlığa doğru gidiyorsa hayata duyduğunuz hayranlık uyandırıcı nefret yüzünden bir küfür hakkınızın olabileceğini düşünmekteyim.


Hayat bizi bazen o kadar saçma sapan durumlarda bırakıyor ki hayran kalıyorum.Hele bu ara oldukça değişik durumların tam da ortasında olayın baş kahramanı olarak buluveriyorum kendimi.Ve bu durumu kimseyle paylaşamamanın verdiği hazımsızlıkla bi soda eşliğinde bu bloğu yazıyorum işte.Sadece yazabiliyorum..

Hani olur ya gaza gelirsin falan.Ya da olayın spontane gelişiminin büyüsü senin bütün düşünme yetini kitlemiştir o an,sadece kendince siyah şeritler çekerek yine kendince rtükler, 'o an'a ayak uydurmaya çalışırsın.Nargile içtikten sonra eğer açsan yarattığı ; baş dönmesi, mide bulantısı , uyuşukluk gibi getirileri olur sonunda.Hoş, zaten bunun olacağını bilirsin. Ve bu o anın daha uzun ve daha sancılı geçmesini sağlar.Ama bu bile senin yaptığın gerzekliği farkedip durmana bi türlü yetmez.Saçmalamar da saçmalarsın.

Aslında belki de iyi olmuştur,bilemediğin şeylerin arasına bir yenisini daha kendi ellerinle,beyninle eklemişsindir.Aferin!(Şimdi yaşça büyük herhangi bir tanıdığım olsa "bunlar hep tecrübe oluyor,öyle deme." derdi.Hemde bunu inanılmaz sinir bozucu bir bilmişlikle ukala bir surat ifadesi eşliğinde yapardı.Hep demek istediğim :" ulan tecrübe diyorsun.Bi insan bi hatayı bi kez yapar kendi kendine.O zaman tecrübeye ne gerek var ki? Hem hadi diyelim ki 2. defa yapıcak oldu aynı hatayı, o zaman zaten bu yaşadığı şeyi hata olarak görmez ,acı çekmez ki.Dolayısıyla bi son vermez,olduda sonu geldi elinde olmadan o zamanda sürünür.Yani işin özü 'Yemişim öyle tecrübeyi'..")Anlamak için konuşmak gerekiyorsa konuşurum ki.Kiminle?Peki.

GERÇEKTEN KONUŞMAMIZ LAZIM!


Bir de bunların yanında istediğim herhangi birşeyin inadına moralim düzelmesin diye olamamasına ne demeli?Nazardan nazardan ğğ

Kafayı yemek üzereyim sanırım.Ve aşırı mı tepki veriyorum yoksa bu hiçbişey değil mi bunu anlamak için daha bir bu kadar daha zaman aşmam gerekiyor.Tek başıma güçlü ve istikrarlı olduğumu düşünürken acaba destek alsam mı diye düşünmüyor değilim.Bunu birilerine 'yazık' etmeden yapmalıyım bunun da eşek gibi farkındayım.

bkz: eşek gibi farkında olmak.
Eşekler herşeyin farkında olan hayvanlarmış meğersem di mi ? ğğ


Gelgelelim hayat bu.Tabi ki spontane gerzeklikler yapacak ki gelecek hakkında endişelerimiz olsun.Çünkü korku hayatın her bölümünde iyidir.Tam anlamıyla bir tuz biber görevi görür.Ekşın candır.

O zaman..
3 2 1 MOTOR!


fesatlaşmazsan.. ğğ